Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.8g0.5g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.9g0g9.4g0g
CousCous, keitetty 100g38g68kcal1.7g12.6g1.5g0.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%38g23kcal1.2g2.7g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.3g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g714kcal55g44.8g34.6g6.6g
Valittu annoskoko335g357kcal27.5g22.4g17.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna167g179kcal13.8g11.2g8.7g1.7g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338