Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)169g213kcal32g5.8g6.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g53g147kcal9.5g0.3g12.1g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kuohukerma (Ingman)47g160kcal1g1.5g16.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g1074kcal86.4g20.6g70.8g2g
Valittu annoskoko335g537kcal43.2g10.3g35.4g1g
Annoskoko puolitettuna167g269kcal21.6g5.2g17.7g0.5g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3.1g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895