Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 94g307kcal9.5g62.2g1g3.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g69g180kcal12.5g0.3g13.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)139g49kcal1.4g9.6g0.7g1.9g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g33g98kcal8.5g0.7g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g1268kcal63.8g145.6g45g10g
Valittu annoskoko335g634kcal31.9g72.8g22.5g5g
Annoskoko puolitettuna167g317kcal16g36.4g11.3g2.5g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944