Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 624g505kcal9.8g105.1g0.3g18.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Selleri, annos 50g125g18kcal1.2g3.7g0g0g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g31g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g312g375kcal10.6g11.2g31.2g0g
Herne 250g172kcal12.6g23.4g1g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6680g2859kcal87.6g419.2g72.8g79.6g
Valittu annoskoko3340g1430kcal43.8g209.6g36.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna1670g715kcal21.9g104.8g18.2g19.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644