Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana400g35kcal2g6.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Canderel makeutusjauhe64g246kcal1.9g59.6g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1000g7200kcal1g1g800g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g1000g5160kcal100g228g428g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6688g27793kcal429.8g595.2g2636.4g0g
Valittu annoskoko3344g13896kcal214.9g297.6g1318.2g0g
Annoskoko puolitettuna1672g6948kcal107.5g148.8g659.1g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583