Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g400g2440kcal76g20g220g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale120g72kcal12g6g0.4g87.6g
Tattarijauho, Myllynparas280g952kcal36.4g189g4.8g14.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g200g720kcal34g94g15.4g32g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)80g8kcal1.2g0g0.5g68g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g224g1635kcal2.2g2.2g179.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6688g11795kcal327.8g652.6g840.6g405.2g
Valittu annoskoko3344g5898kcal163.9g326.3g420.3g202.6g
Annoskoko puolitettuna1672g2949kcal82g163.2g210.2g101.3g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456365