Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g102g357kcal6.1g77.6g1.7g2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1201g461kcal12g82.9g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.3g0g48g0g
Basilika, tuore 12g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss90g302kcal19.8g0.1g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g4835kcal333.8g391.4g200.2g68.4g
Valittu annoskoko3348g2418kcal166.9g195.7g100.1g34.2g
Annoskoko puolitettuna1674g1209kcal83.5g97.9g50.1g17.1g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796