Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1086g5755kcal85.8g347.5g456.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen226g1629kcal2.3g2.3g181g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g452g2715kcal95g29.9g244.3g0g
Kananmuna kuoreton 1584g2259kcal197.9g4.8g162.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g24714kcal762g769g2087.4g0g
Valittu annoskoko3348g12357kcal381g384.5g1043.7g0g
Annoskoko puolitettuna1674g6179kcal190.5g192.3g521.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478