Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka2247g1910kcal404.5g0g29.2g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g202g63kcal0g20.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 899g2967kcal18g27g314.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g9879kcal845g94.4g687.6g0g
Valittu annoskoko3348g4940kcal422.5g47.2g343.8g0g
Annoskoko puolitettuna1674g2470kcal211.3g23.6g171.9g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850