Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 362g1411kcal7.7g8g152g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g91g55kcal12.7g2.7g54.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 1810g2992kcal303.1g0g199.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 392g1294kcal7.8g11.8g137.2g0g
Kananmuna omega302g392kcal39.5g0.9g25g0g
Sipuli (kuorittu)287g77kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Soijajauho rasvainen 45g211kcal15.6g10.6g10.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g12893kcal780.6g97.6g1157.6g20.8g
Valittu annoskoko3348g6447kcal390.3g48.8g578.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna1674g3223kcal195.2g24.4g289.4g5.2g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653