Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1052g1747kcal199.9g0g105.2g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.6g0.2g0.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g11g4.8kcal0.1g1g0g0.2g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1503g1067kcal24.1g240.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g5790kcal457.6g507.4g214.2g6.2g
Valittu annoskoko3348g2895kcal228.8g253.7g107.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna1674g1447kcal114.4g126.9g53.6g1.6g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673