Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g962g221kcal13.5g32.7g3.8g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g96g92kcal4g16.3g0.2g4.7g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2.1g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Soijakastike 43g26kcal2.2g4.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g36g60kcal6.3g7.7g0.4g0.3g
Basilika, tuore12g4.8kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1923g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6696g1035kcal60g169.2g10g19.2g
Valittu annoskoko3348g518kcal30g84.6g5g9.6g
Annoskoko puolitettuna1674g259kcal15g42.3g2.5g4.8g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941