Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix2.5g2.2kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 67g51kcal1.3g10.3g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g8.3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Palsternakka 8.3g5.3kcal0g1g0g0.4g
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Paprika, punainen8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g279kcal17.6g28.8g8.4g4.6g
Valittu annoskoko335g140kcal8.8g14.4g4.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna168g70kcal4.4g7.2g2.1g1.2g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187619