Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g191g77kcal1g23g0.4g0g
Kaurahiutale 15g57kcal2.2g8.7g1.1g1.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton12g83kcal0g0g9.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)50g174kcal6g34.3g0.9g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1228kcal31.6g223.2g24.8g12.6g
Valittu annoskoko335g614kcal15.8g111.6g12.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna168g307kcal7.9g55.8g6.2g3.2g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844