Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g54g177kcal8.6g33.2g1.1g3.2g
Atria kevyt jauheliha125g213kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2g5.5kcal0.2g0.4g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g933kcal78.4g80.6g32g6.8g
Valittu annoskoko335g467kcal39.2g40.3g16g3.4g
Annoskoko puolitettuna168g233kcal19.6g20.2g8g1.7g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377