Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)10g8kcal0.3g1.9g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.8g0g5.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1128kcal56g14.2g93.4g7.6g
Valittu annoskoko335g564kcal28g7.1g46.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna168g282kcal14g3.6g23.4g1.9g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366