Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g235g253kcal45.7g0g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g11g38kcal1.2g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g709kcal94.4g2.2g35.6g0.8g
Valittu annoskoko335g354kcal47.2g1.1g17.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna168g177kcal23.6g0.6g8.9g0.2g
Arvot/100g100g106kcal14.1g0.3g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191993