Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g50g300kcal10.5g3.3g27g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g25g179kcal0g0.1g20g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Canderel makeutusjauhe3.7g14kcal0.1g3.5g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1942kcal52.4g35.6g177g0g
Valittu annoskoko335g971kcal26.2g17.8g88.5g0g
Annoskoko puolitettuna168g486kcal13.1g8.9g44.3g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913