Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 218g699kcal58.4g0g52.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]44g147kcal5.2g0g16.1g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia31g47kcal5.3g0g2.8g0g
Juusto, mozzarella 19g49kcal3.5g0g3.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1945kcal150g2.2g153.4g0.2g
Valittu annoskoko335g973kcal75g1.1g76.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna168g486kcal37.5g0.6g38.4g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588