Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%167g283kcal33.3g0g16.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)27g54kcal1.1g9.5g0.8g0g
Korppujauho 10g38kcal1.1g7.8g0.1g0.6g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g83g112kcal2.5g3.2g10g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g1060kcal82g44.6g59.8g2.4g
Valittu annoskoko335g530kcal41g22.3g29.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna168g265kcal20.5g11.2g15g0.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667