Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g286g100kcal2.9g19.4g1.4g4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g21g65kcal4.1g0g5.4g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g6.3g13kcal0.2g0.2g1.3g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow5.4g13kcal0g0.4g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g421kcal14.8g41.4g22.4g8.4g
Valittu annoskoko335g211kcal7.4g20.7g11.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna168g105kcal3.7g10.4g5.6g2.1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094