Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)88g114kcal18.4g0.4g4.4g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio 3.2g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g464kcal41g23.8g22.4g2.2g
Valittu annoskoko335g232kcal20.5g11.9g11.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna168g116kcal10.3g6g5.6g0.6g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742