Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 76g93kcal16g0g3.1g0g
Sipuli 26g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.8kcal0.5g1.3g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.5g8kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.2g10.8g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g477kcal37.4g33.8g20.4g3.6g
Valittu annoskoko335g239kcal18.7g16.9g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna168g119kcal9.4g8.5g5.1g0.9g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236