Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)28g72kcal5.1g0.9g5.4g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g135g149kcal27g0g6.8g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g38g8kcal0.7g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Voi vähäsuolainen 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g75g32kcal0.3g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g653kcal68.2g15.6g35.8g1.6g
Valittu annoskoko335g326kcal34.1g7.8g17.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna168g163kcal17.1g3.9g9g0.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848