Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix34g30kcal0.3g7.1g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g6.6g26kcal0g6.4g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g444kcal32.4g39.2g16.4g6g
Valittu annoskoko335g222kcal16.2g19.6g8.2g3g
Annoskoko puolitettuna168g111kcal8.1g9.8g4.1g1.5g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160