Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita125g400kcal12.5g81.3g2.5g16.3g
Vehnäjauho, sunnuntai81g284kcal9.8g57.7g1.7g2.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g124kcal0g0g14g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 100g30kcal2.9g3.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g1752kcal51.2g302.8g36.6g37.4g
Valittu annoskoko335g876kcal25.6g151.4g18.3g18.7g
Annoskoko puolitettuna168g438kcal12.8g75.7g9.2g9.4g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760