Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1.7g5.3kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk60g16kcal0.4g3.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g60g102kcal11.4g0g6g0g
Ketsuppi, Heinz7.5g7.7kcal0.1g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g371kcal27.2g31.6g13g6g
Valittu annoskoko335g185kcal13.6g15.8g6.5g3g
Annoskoko puolitettuna168g93kcal6.8g7.9g3.3g1.5g
Arvot/100g100g55kcal4.1g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019