Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)85g178kcal20.3g0g11g0g
Ruohosipuli 11g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale42g144kcal9.3g0g11g0g
Perunasipulisekoitus 500g141g96kcal2.3g21g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana671g907kcal65.6g45.6g50g0.6g
Valittu annoskoko335g453kcal32.8g22.8g25g0.3g
Annoskoko puolitettuna168g227kcal16.4g11.4g12.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576