Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Margariini, 60%, Rainbow13g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g25g83kcal3g16.5g0.6g2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 150g58kcal0.2g12.2g0.1g2.2g
Fariinisokeri3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1143kcal23.4g189.8g29.4g10.2g
Valittu annoskoko336g571kcal11.7g94.9g14.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna168g286kcal5.9g47.5g7.4g2.6g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.2g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006