Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g59g76kcal2.5g3g5.9g0g
Auringonkukansiemen 50g297kcal11.5g6.3g24.8g3g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g202kcal8.1g2.1g17.4g3.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale25g15kcal2.5g1.2g0.1g18.2g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g30g145kcal7.3g10g8.6g8.5g
Fiber husk (1rkl=10g)5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g10g38kcal1.8g4.4g2.2g1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki66g37kcal5.6g3.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1795kcal93.2g64.8g129.4g77.4g
Valittu annoskoko336g898kcal46.6g32.4g64.7g38.7g
Annoskoko puolitettuna168g449kcal23.3g16.2g32.4g19.4g
Arvot/100g100g267kcal13.9g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415