Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 240g888kcal44.4g26.4g52.1g73g
Sokeri 1870g7590kcal0g1868.1g0g0g
Siirappi 160g482kcal0.2g118.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 224g1591kcal1.7g0.9g179.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6708g26865kcal124.6g4194.8g1022.6g146g
Valittu annoskoko3354g13433kcal62.3g2097.4g511.3g73g
Annoskoko puolitettuna1677g6716kcal31.2g1048.7g255.7g36.5g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297