Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2250g1705kcal42.1g347g4.5g22.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%900g1080kcal26.1g40.5g90g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6714g5759kcal147.2g805.6g190.2g54.6g
Valittu annoskoko3357g2879kcal73.6g402.8g95.1g27.3g
Annoskoko puolitettuna1679g1440kcal36.8g201.4g47.6g13.7g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456