Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g188g216kcal11.3g9.4g15.1g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 34g15kcal0.3g2.6g0.1g0.5g
Manteli 3g19kcal0.7g0.2g1.6g0.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl9g33kcal1.3g5.3g0.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g926kcal47.8g66g52g3.6g
Valittu annoskoko336g463kcal23.9g33g26g1.8g
Annoskoko puolitettuna168g232kcal12g16.5g13g0.9g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902