Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 80g10kcal0.9g0.8g0.2g1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 47g64kcal1.2g11.4g1.1g1.6g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g27g8.8kcal1.1g0.7g0.2g0.4g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Kurkku 73g8kcal0.4g1g0.1g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 27g100kcal6g0g8.5g0g
Auringonkukkaöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.7g1.3kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g578kcal20.4g34.8g38.8g9.6g
Valittu annoskoko336g289kcal10.2g17.4g19.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna168g145kcal5.1g8.7g9.7g2.4g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381