Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.2g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 21g74kcal2.4g14.8g0.3g0.8g
Grahamjauho 17g55kcal1.8g10.1g0.4g1.6g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g60g369kcal11.3g3.2g32.7g8.2g
Banaani, kuorittu 113g99kcal1.2g20.7g0.5g2g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Ruokasooda 1.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Voi 30g219kcal0.4g0.1g24.6g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g30g113kcal0g29.3g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g2174kcal43g211.2g123.8g25.2g
Valittu annoskoko336g1087kcal21.5g105.6g61.9g12.6g
Annoskoko puolitettuna168g544kcal10.8g52.8g31g6.3g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.4g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844