Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)51g17kcal0.2g3.4g0.2g0.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)148g206kcal16.5g0.6g15.4g0g
Sokeri 55g224kcal0g55.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.2g0.7g2.1g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1629kcal45.8g209g66g5.8g
Valittu annoskoko336g815kcal22.9g104.5g33g2.9g
Annoskoko puolitettuna168g407kcal11.5g52.3g16.5g1.5g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566