Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%61g104kcal12.3g0g6.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g44g24kcal0.7g5.3g0.1g0g
Punajuuri 39g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.9g5.4kcal0.4g0.1g0.4g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g13g36kcal2.4g0.3g2.8g0g
Vesi158g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g403kcal32.8g18.4g21.6g2.6g
Valittu annoskoko336g201kcal16.4g9.2g10.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna168g101kcal8.2g4.6g5.4g0.7g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114