Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g180g742kcal8.6g8.6g74.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 3g12kcal0.1g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g2520kcal24.6g32.6g255.8g1.8g
Valittu annoskoko336g1260kcal12.3g16.3g127.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna168g630kcal6.2g8.2g64g0.5g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328