Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.2g0.7g2g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g32g128kcal0g31.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Voi 29g211kcal0.3g0.1g23.7g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)23g7.5kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mustikka metsä- 93g41kcal0.5g6g0.6g3.1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 58g35kcal5.7g1.7g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g21g85kcal0g21g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1479kcal31g206g54.6g10.2g
Valittu annoskoko336g739kcal15.5g103g27.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna168g370kcal7.8g51.5g13.7g2.6g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999