UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12591g209kcal7.9g6.3g17.2g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 104g79kcal2g16.1g0.2g1g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g23g185kcal0g0g20.6g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 47g18kcal0.1g3.8g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1020kcal21.2g59g76.2g7.2g
Valittu annoskoko336g510kcal10.6g29.5g38.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna168g255kcal5.3g14.8g19.1g1.8g
Arvot/100g100g152kcal3.2g8.8g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299236