Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Polar 10% (Valio)25g53kcal8g0g2.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.5g5.7kcal0.3g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g686kcal58.6g20.4g40.6g7.4g
Valittu annoskoko336g343kcal29.3g10.2g20.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna168g172kcal14.7g5.1g10.2g1.9g
Arvot/100g100g102kcal8.7g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051