Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Kananmuna, omega, 1 kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g518kcal15.4g105.7g1.8g5.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g299kcal0g0g33.2g0g
Hiiva 8.3g6.2kcal1.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1930kcal36.4g274g72.2g14.6g
Valittu annoskoko336g965kcal18.2g137g36.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna168g483kcal9.1g68.5g18.1g3.7g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693