Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g156g875kcal15.1g49.9g64g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g120g720kcal25.2g8.3g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g3598kcal83g120g302g0g
Valittu annoskoko336g1799kcal41.5g60g151g0g
Annoskoko puolitettuna168g900kcal20.8g30g75.5g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104