Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 201g225kcal42.4g0g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana 26g8.5kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Punaviini 30g21kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.4g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g594kcal89g17.6g13g4.4g
Valittu annoskoko336g297kcal44.5g8.8g6.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna168g149kcal22.3g4.4g3.3g1.1g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890