Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki110g62kcal9.3g5.5g0.2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g110g791kcal1.1g1.1g87.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.6g79.9g1.4g4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g2496kcal44.2g174.6g178.8g8g
Valittu annoskoko336g1248kcal22.1g87.3g89.4g4g
Annoskoko puolitettuna168g624kcal11.1g43.7g44.7g2g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330