Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.3g6.7kcal0g0g0.8g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g1.3g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g461kcal38.8g29.2g19.6g3.4g
Valittu annoskoko336g230kcal19.4g14.6g9.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna168g115kcal9.7g7.3g4.9g0.9g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593