Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk193g52kcal1.2g10.2g0.4g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana673g538kcal46.2g23.6g28.2g6.4g
Valittu annoskoko336g269kcal23.1g11.8g14.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna168g135kcal11.6g5.9g7.1g1.6g
Arvot/100g100g80kcal6.9g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803