Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt141g65kcal4.5g6.8g2.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Tonnikala öljyssä 42g80kcal11.5g0g3.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g28g20kcal3.1g0.7g0.4g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli28g84kcal1g1.2g8.4g0g
Tilli tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g951kcal55.4g70.4g48.2g2.6g
Valittu annoskoko336g475kcal27.7g35.2g24.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna168g238kcal13.9g17.6g12.1g0.7g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689