Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)75g120kcal14.3g0g6.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi 2.8g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Persilja19g2.3kcal0.3g0.2g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g444kcal32.8g41g15.6g7g
Valittu annoskoko337g222kcal16.4g20.5g7.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna169g111kcal8.2g10.3g3.9g1.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129