Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 55g397kcal0.7g0.2g44.5g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g71g241kcal6.2g50.5g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g150kcal6g1.6g13.5g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)63g86kcal4.7g3.3g6.3g0g
Appelsiinimehu, 2 dl14g6.3kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g2355kcal48.4g224.2g140.4g0g
Valittu annoskoko337g1178kcal24.2g112.1g70.2g0g
Annoskoko puolitettuna169g589kcal12.1g56.1g35.1g0g
Arvot/100g100g349kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576